knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Zavod za nagađanje – Dženi Ofil

Zavod za nagađanje – Dženi OfilNekada davno su počeli da se dopisuju. Sve je bilo prepuno strasti, ljubavi, nežnosti i želje.

Nekada je sve bilo potpuno jasno. Oboje su, činilo se, želeli isto.

A onda su se venčali. Adresa im je Zavod za nagađanje. Dobili su dete. Uspeli su da ostanu na nogama i nakon silnih trzavica, koje brak i sve što ide uz bračni život nosi.

Počinju mnoge nesuglasice, pa dolazi vreme kada se moraju svoditi računi.

Mislim da svaki čovek u trenutku za svođenje računa prvo mora sam sa sobom da raščisti apsolutno svaki segment.

Žena npr mora naći odgovore na mnoga tričava pitanja: kada si prestala da se farbaš, zašto imaš izrastak, zašto si čupava, otkud tolika nebriga u vezi sa odelom koje nosiš, zar je moguće da se više ne šminkaš, šta se desilo pa si prestala da brineš o svojoj mentalnoj higijeni, da li ti to želiš ljubavnika i zbog čega, da li je kraj života trenutak kad postaješ supruga i majka?

Nisam potpuno sigurna, ali, zar ovo nisu pitanja adresirana na Zavod za nagađanje?

Da li se može početi ispočetka, otrgnuti lošoj rutini, supružnikovoj preljubi, raspadu kompletne zajednice i sastaviti sve delove u novu celinu?

Zavirite u „Zavod za nagađanje“ i proverite kakav rasplet se nalazi u ovoj fantastičnoj slici braka.

#jesen #autumn #dunja #lisce #cebe #toplo #warm #knjiga #book #zavodzanagadjanje #bookastore #brak #ljubav #strast #potomstvo #bracneobaveze #trzavice #nesuglasice #preljuba #prevara #izdaja #pisma #prepiske #dopisivanje #bube #deca #filozofi #raskid #ljubav #pomirenje #nastavak #preporukezacitanje #knjigoljubac

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *