knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Zapričavanje Zavaravanje Zavirivanje – Aleksandra Mihajlović

Zapričavanje Zavaravanje Zavirivanje – Aleksandra MihajlovićPriča o Tari.

Savremena žena, jaka, samostalna, istrajna u svojim odlukama, majka, supruga, domaćica koja je  poslovno uspešna i ispunjena. Voljena je i voli. Ima sve ono što bi, reklo bi se, bilo dovoljno da čovek bude zadovoljan. Međutim, Tara ima nerešene račune sa prošlim vremenima, prošlost joj se konstantno prepliće sa sadašnjim vremenom i ometa joj iskre i vibracije koje svakodnevni uspesi ili sitni krahovi donose.

Nikako da se otrgne od prošlosti i činjenice da je odrasla bez oca. U stvari, meni se čini da nikako nije mogla da prihvati činjenicu da je neželjena od strane oca. Iako je zrela, svesna i orjentisana prema sebi i drugima, nikako ne može da se izbori sa tom činjenicom.

Tara ima svoje dve najbolje prijateljice još od detinjstva i sa njima ima prelepe trenutke sreće i zadovoljstva dok čavrljaju svako o svom danu i dešavanjima.

Za mene je ovo jedna sjajna knjiga koja nam jasno stavlja do znanja da:

*moramo da se ZAPRIČAMO sa svojom dušom i razrešimo nedoumice koje nas muče;

*treba ponekad da se ZAVARAVAMO kako bismo izbegli bol, tugu, nespokoj… ali, preporučljivo je da tome što ređe pribegavamo, jer zavaravanje često daje privid koji može biti vrlo bolan kada se čovek osvesti;

*bilo bi poželjno da se često obavi ZAVIRIVANJE u sopstvenu dušu, u najskriveniji kutak, i napravi spisak sećanja koja su nepoželjna pa ih u „velikom spremanju“ počistiti.

Po mom mišljenju knjiga je fantastično ZAVIRIVANJE u dušu jedne obične žene koja ima nedoumice i nesuglasice sa prošlošću, a uprkos svemu ima muža i decu koji je beskrajno vole i podržavaju u svakodnevici koju život nosi.

Svi smo mi po malo Tara 🙂

Autor Aleksanra Mihajlović

#razgovor #spletkarenje #duša #prošlost #nedoumice #neprihvatanje #prihvatanje #borba #samosvest #posao #porodica #kuća #žena #dama #muž #ljubav #podrška #svakodnevica #prijateljstvo #smeh #šala #život #duša #preporukezačitanje #knjigoljubac #živimsvojsan #ilivemydream #aleksandramihajlović #zapričavanjezavaravanjezavirivanje #recenzije #evrobook

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *