knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Uspećeš draga moja – Anjes Marten Ligan

Uspećeš draga moja – Anjes Marten LiganOvo je priča o dvoje ljudi, u braku – o navikama, o monotoniji, o izbegavanju, o neiskrenosti. Ali je i priča o dobrim odlukama, o tome da li i kako treba rizikovati. Takođe, priča i o ljubavi. Da li je brak konačna stanica ili ipak treba pratiti svoja osećanja.

Iris živi sa Pjerom. Oboje imaju svoje karijere. Iris postaje nezadovoljna svojim poslom i odlučuje da ostvari svoje snove, bez obzira na mišljenje svog supruga i svoje porodice.

Kreće na kurs šivenja u Pariz i tamo počinje i završava se sve….

Knjiga nam prikazuje jedan prosečan brak, koji je upao u krizu, u vrtlog, u spiralu koja nemilosrdno vuče. Ali prikazuje i odlučnost jedne žene da uzme svoj život u svoje ruke.

U ovoj knjizi ćete otkriti mnoge pouke. Između ostalih i tu da se sve može samo kada se zaista veruje u sebe i donese se prava odluka. Kako prevazići greške, kako istrpeti ponešto što nam se ne dopada, kako shvatati autoritete…

“Ima li boljeg izgovora od pristojnosti- mrzim sve što radim iz pristojnosti – to igranje na sigurnu kartu?”

Anjes – Marten Ligan je klinički psiholog i piše sjajne knjige. Pitke a tako bogate lekcijama.

Ja sam čitala na Bookmate

Izdavač Laguna

#knjigoljubac#preporukezačitanje#anjesmartenligan#uspećešdragamoja#knjiga#book#laguna#bookmate#brak#kriza#ljubav#izbegavanje#sreća#nesreća#manipulacija#strah#uspeh#šnajderka#krojačica#kreator#moda#visokamoda#bogatstvo

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *