knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Udvoje – Nikolas Sparks

Udvoje – Nikolas SparksUh kakva knjiga.

Mnogo mi se dopada što je knjiga pisana iz ugla muškarca. Uvek mi je zanimljivo da virnem u taj muški svet i osećanja kada su upitanju veze.

Ras je atraktivan muškarac. Kako sam kaže „postoje muškarci za brak i oni koji nisu za brak“ , on spada u prvu grupu.

Ras je potpuno ogolio dušu. Opisao je do detalja svoja osećanja u odnosu sa svojom porodicom, suprugom, ćerkom ali i sa Emili – njegovom bivšom devojkom ali i majkom najboljeg druga njegove ćerke.

Ras je oženjen Vivijan. Sjajno se slažu i funkcionišu. Ona ostaje u drugom stanju i Ras se potpuno pogubi. Strahuje da li će i kako uspeti da se izbori sa sobom, obavezama i novom ulogom.

Ni sam nije znao koliko je jak i savršen u svakoj od uloga.

Knjiga je prepuna raspleta i zapleta najrazličitijih vrsta. Uz Rasa sam prošla kroz rolerkoster emocija prema: majci, ocu, sestri, supruzi, ćerki, ljubimcima, umetnosti, poslu….

On je muškarac koji ima svoju karijeru. Vivijan je nakon porođaja napustila svoj posao jer je želela da svo svoje vreme provodi uz ćerku. Kada je devojčica napunila pet godina dešavaju se promene koje su potpuno neočekivane.

Vivijan ostavlja sve i odlazi sa drugim muškarcem a Ras postaje MAMA.

Najsnažniji pečat mi je ostavilo Rasovo promišljanje i nagađanje o stvarima koje zna ali i o onim potpuno nepoznatim a veoma važnim činjenicama. Koliko je strpljiv i tih. Koliko veruje u ljubav. Koliko se preispituje kada su upitanju odluke vezane za ćerku. Koliko strahuje da je ne izgubi.

Od srca vam preporučujem ovu knjigu, a vi podelite samnom svoje utiske nakon čitanja 🙂

#knjiga #brak #osećanja #muškesuze #atraktivan #zgodan #pametan #reklamožder #promoter #suprug #otac #ljubavnik #porodičniodnosi #razvod #ljubav #prevara #emotivnilom #strah #strepnja #umetnost #obaveze #otac #udvoje #nikolassparks #laguna

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *