knjigoljubac.com Preporuka za čitanje U senci masline – Lusinda Rajli

U senci masline – Lusinda RajliI ako prilike nisu dozvolile da otputujem na more, Lusinda me ovog puta vodila na Kipar.

Koliko puta smo u životu imali situaciju da naprosto ne možemo da kažemo istinu onima koje najviše volimo? I tako se vrtimo u krug i tražimo način da je saopštimo.

Helena je nasledila kuću na Kipru od svog kuma. Za Pandoru je vežu mnoge uspomene. Prva ljubav i druženje iznad svega. Dolazi u Pandoru da je sredi kako bi dočekala svoju porodicu i prijatelje i tada počinje prošlost da se meša sa sadašnjim trenutcima.

Oživljava stare uspomene i emocije, ponovo ih proživljava i tada joj postaje jasno zašto su one ostale u prošlosti. A do te spoznaje prolazi kroz pravu zbrku.

Njen sin Aleks pokušava da shvati ko je njegov tata. Zaljubljuje se u ćerku svog očuha. Prilično je čudan, nije blagonaklon baš svakome. Uspeva da ostane razuman u mnogim naletima besa.

Helena je bila balerina u usponu kada je zatrudnela sa Aleksom. Nije želela da se odrekne tog malenog bića pa je odlučila da se odrekne baletanki. Kada je posle petnaest godina dočekala svog plesnog partnera u Pandori istina se odjednom stvorila pred svima, nepozvana ali svakako dobrodošla.

U poslednjem trenutku očuh i on saznaju da mu je otac ustvari kućni prijatelj i svet počinje da se ruši.

Ubrzo se sve kockice polako uklapaju i svet ponovo postaje udobno mesto za život.

#citati #sreća #citat #ljubavnicitati #slikesanatpisom #tekst #balkancitati #život #životnicitati #ljubav #mudrost #misli #mladostludost #bosna #hrvatska #srbija #radost #quotesoftheday #san #inspiracija #motivacija #mudrosti #citatioljubavi #motivacionicitati #citatiosreći #citatizasvakoga #balkancitati #prijateljstvo #prijatelj #drugarice #knjiga #knjige #booklover #bookworld #bookcommunity #flowers #cveće #cvece #ukras #bookphotography #volimdacitam #books #izreke #svet #balkanquotes #najlepšicitati #borba #preporukezačitanje #knjigoljubac 

#cashback #cashbackworldhrvatska #cashbackapp #cashbackcard #shopping #shoppinginspiration #CashbackWorldSrbija

 Postanite i vi deo CashBack sveta! Deo iznosa od vaše kupovine dobijate nazad u obliku Cashback-a. Kliknite na link https://cbw.to/34wmjf , registrujte se i ostvarite povraćaj novca pri svakoj kupovini!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *