knjigoljubac.com Preporuka za čitanje U jednom trenu – Gijom Muso

U jednom trenu – Gijom MusoVeć sam navikla na lakoću kojom pisac piše i ležernost kojom donosi čak i veoma teške priče, pa ništa manje nisam očekivala ni od ove knjige.

Fantastična priča o umeću života, o prevazilaženju svakodnevnih briga i problema, o porodičnim odnosima i porodičnim tajnama, o nasledstvu… A da li je nasledstvo uvek samo dobitak ili je nekad i pretežak teret? Odgovor na ovo pitanje je sjajno dat kroz redove knjige.

Liza je sanjala da postane glumica,ali da bi otplatila studije počinje da radi u baru na Menhetnu.

Jedno veče upoznaje Artura Kostela, mladog lekara, i život joj se neočekivano menja iz korena.

Artur je „čovek koji nestaje“ ali se svim  silama trudi da osvoji Lizu i da joj približi svoje probleme koje treba zajedno da prevaziđu. Objašnjava joj svoj ne tako savršen život i činjenicu da „ljubav ima oštre zube pa ljubavne rane nikad ne zarastu“ .

Naime, Artur i Liza se prvo moraju navići da se mogu videti samo jedan dan godišnje, ni manje a ni više.

Veoma uzbudljiva avantura koja nam svima pokazuje da se sudbina ne može izbeći ni promeniti, ali se može prilagoditi  bar toliko da zaliči na planove koje imamo.

Ako je ljubav jaka ona može prebroditi svaku krizu, svaku jaku bol kao i svaku nestvarnu prepreku. Još kada se dvoje mladih koji se ludo vole udruže na tom putu, mnoge stvari dobiju na poklon od sudbine, gratis.

#tren #trenutak #ljubav #love #život #sreća #brak #deca #porodica #iskušenje #iskustvo #istrajnost #snaga #beskraj #more #mudrost #svetionik #živimsvojsan #ilivemydream #preporukezačitanje #knjigoljubac #gijommuso #ujednomtrenu #vulkan

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *