knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Traži Me – Mirjana Bobić Mojsilović

Traži Me – Mirjana Bobić MojsilovićOna je supruga biznismena, koji najčešće radi. Dok je on na putu, ona odlazi na Adu i uživa uz knjigu i sunce. Ona je žena koja vodi računa o sebi i izgleda veoma atraktivno. Mihajlo dolazi i smešta se na ležaljku pored njene. Dopala mu se pa započinje konverzaciju sa njom. Veoma brzo je shvatila da je to onaj Mihajlo iz gimnazije za kojim su ludele sve devojke. I dalje je, primetila je odmah, onako zgodan i neodoljiv kao ranije.

Druženje se brzo razvijalo i produbljivao se kontakt, međutim, ona nije Mihajlu rekla gde ona zapravo živi, smatrala je to nepotrebnim, jer bila je u braku i nije želela da ulazi u problem bilo kakve vrste.

Sa druge strane on je neuhvatljiv, zgodan, neodoljiv i šarmantan. Dolazi niotkud i uspeva da malo unese zabunu u njenu svakodnevicu. Pored svega Mihajlo je jedan vetropir, koji samo srlja u nevolje. Obožava život bogataša i u potpunosti se predao ideji da će živeti tako. Sve to nije nikakva muka samo kada bi Mihajlo bio vredan i radan…a ovako, situacija često izmiče kontroli.

Sa povratkom u Beograd vratile su se i nevolje od strane ljudi kojima je ostao dužan.

Morao je da pobegne i ode daleko, da bi zaradio i vratio novac koji je dugovao. Otišao je bez pozdrava. Stalno joj je pisao pisma i slao na adresu koju mu je dala (netačnu). Odvažila se da ode kod vlasnice stana, objasni o čemu je reč i uzme poštu koja joj je pripadala, ako je uopšte išta i stizalo od njega.

Vlasnica je sva pisma otvarala. Bila su vrlo inspirativna za nju pa je odlučno napisala knjigu po sadržaju pisama.

Jako se iznervirala kada je čula da je pisama mnogo i da je u njima sve ono što je priželjkivala, a da ih je sada prisvojila neka tamo žena i poslužila se njihovom romansom tako hladnokrvno da je to izbezumilo.

Da li su uspeli da se pronađu i šta se sve dešavalo dok su se tražili pročitaćete u ovoj fantastičnoj knjizi.

#ljubav #leto #bazen #ada #kupalište #plivanje #limunada #more #koktel #šešir #suncobran #simpatije #atraktivna #voljena #pisma #knjiga #pismo #pisanje #čitanje #adresa #telefon #neuhvatljiv #zgodan #šarmantan #preporukezačitanje #knjigoljubac #mirjanabobićmojsilović #tražime #citati #mudrost #laguna

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *