knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Suludo bogati Azijci – Kevin Kvan

Suludo bogati Azijci – Kevin KvanOvu knjigu sam čitala u društvu #dugoročnibuddyread

Čula sam dosta pohvala na račun humora koji je prisutan u knjizi, međutim, ja taj humor nisam primetila.

Ova priča mi je više žalosna. U njoj su skorojevići, tatini sinovi i sponzoruše glavni akteri. Nećete verovati u čemu se sve takmiče i nadmeću… pakao za mozak.

Jedini, iole normalni likovi su Nik i njegova devojka Rajčel (ili Rejčel, pojma nemam) . Ona sasvim obična, iz obične porodice, a on otišao iz Azije u Ameriku, faktički “zbrisao” od suludo bogatih roditelja koji su…. potpuna katastrofa šta sve očekuju od svoje dece….. , kako bi radio kao profesor ( zamislite tu katastrofu u svetu sponzoruša i umišljenih glava, gde je jedino važno i vredno koliko imaš para).

Njih dvoje žive zajedno već godinu dana, i njemu nikada nije palo na pamet da joj ispriča o svom poreklu i da je pripremi na “pakao” kada je odvede u Singapur da je upozna sa svojom porodicom.

Jadna Rajčel, borila se kako je znala i umela. Svašta su joj ti čudaci radili, na svakakve testove stavljali, ismevali, ponižavali…..

Astrid je Nikova sestra. Njoj se sruši ceo svet onog trenutka kada otkriva da je suprug vara…. Njena priča je takođe interesantna.

Ako vam citiram sledeću rečenicu – “Astrid nikad ništa nije radila u skladu sa tuđim očekivanjima.”– odmah shvatate zašto mi je interesantna 🙈💭📚

“Zapamti, svako bogatstvo ima svoju cenu.”

Eto, to su moji ne baš impresivni utisci o ovoj knjizi.

Pokušajte pa podelite i vi svoje utiske….možda je moje mišljenje pogrešno, možda nisam trebala da je čitam u četrdesetim 🤷‍♀️🙈💭 ona je možda pisana za publiku u dvadesetim… Ko to zna!

Ne bih nikad pročitala nastavke jer mi je i ovo bilo previše.

Knjiga SULUDO BOGATI AZIJCI

Autor Kevin Kvan

Izdanje Laguna

Pročitano na Bookmate

#preporukezačitanje #knjigoljubac #komedija #zanimljivo #smešno #limunada #sponzoruše #skorojevići #tatinisinovi #buržuji #materijalisti #poniženje #ismevanje #ponižavanje #smicalice #neprihvatanje #luksuz #takmičenje #ljubav #pravaljubav #suludobogatiazijci #kevinkvan #laguna #bookmate

Слика може припадати текст који гласи „KEVIN KVAN SVETSKI BESTSELER PRODAT PREKO 2.000.000 PRIMERAKA SULUDO BOGATI AZIJCI „Suludo zabavna 48-karatna knjiga!" Entertainment Weekly „Postoje bogati, bezobrazno bogatiis suludo bogati." People Suludo bogati Azijci Kevin Kvan“

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *