knjigoljubac.com Omiljene knjige,Preporuka za čitanje Sofi Kinsela-Božanstvena domaćica

Sofi Kinsela-Božanstvena domaćicaJoš jedna sjajna priča puna uzbudljivih iznenađenja, neobičnih zapleta i vrlo zanimljivih raspleta.

Samanta je na pragu tridesete, ne ume da kuva, nikada nije umesila hleb, ne voli kućne poslove ali je zato poznati Londonski advokat.

Nema vremena za privatan život, nema dečka, živi sama i radi non-stop. Tako živi dok ne napravi strašnu grešku koja njenu karijeru munjevitom brzinom baca na pod.

Samanta u šoku ulazi u voz i kreće u nepoznatom pravcu u želji da nestane i da izbriše sve što joj se desilo. Izlazi na poslednjoj stanici, ne zna ni gde je došla ni kuda će. Jako je boli glava. Odlučuje da uđe u jednu raskošnu kuću ispred koje se našla da zatraži neki lek.

I tu kreće avantura. Vlasnica je pretpostavila da je to kućna pomoćnica koja se odazvala na oglas i… Samanta odlučuje da prihvati posao pretvarajući se da je sve tako kako se vlasnici činilo.

U početku je na kraj sa kućnim poslovima i kuvanjem izlazila naručujući hranu i perući veš na hemijskom čišćenju. Pegla, krpa, sredstva za čišćenje, šporet i mašina za veš su prava noćna mora za karijeristu kakav je Samanta. Podršku, društvo i oslonac je našla u baštovanu.

Zaljubljuju se i započinju vezu.

Da li će vlasnici otkriti da im je kućna pomoćnica vrhunski advokat? Da li će se ispraviti načinjena šteta u kompaniji u kojoj je radila? Da li će hteti da ostavi pravu ljubav i vrati se karijeri nakon svega?

Fantastična priča o ljubavi i posvećenosti sebi, životu i karijeri.

#domaćica #citati #ljubav #karijera #voz #mudrost #volimdačitam #greška #preporukezačitanje #knjigoljubac #sofikinsela #laguna #cveće #baštovan #ljubav

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *