knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Prva bračna noć – Sofi Kinsela

Prva bračna noć – Sofi KinselaPriča puna smeha, vrtoglavih raspleta, smešnih situacija i sjajnih ideja kakve smo od Sofi Kinsele navikli, me i ovog puta očarala.

Loti je u vezi. Oseća da je to ono pravo i da će je Ričard uskoro zaprositi. Ona toliko priželjkuje taj prsten da sve “znakove” koje vidi i oseća tumači kao skoru veridbu.

Sva ushićena odlazi na večeru, već ubeđena da je čeka prsten…međutim… večera za nju postaje pravi košmar. Ustvari, sve što je ona tumačila kao veridbu odnosilo se na Ričardov poslovni angažman daleko od nje. Sve njene iluzije i zamisli padaju u vodu… Loti se oseća odvratno.

Njena sestra Filis se bori sa košmarnim razvodom i samo priželjkuje da Loti ne prolazi kroz iste muke.

Loti sreće svoju prvu ljubav iz rane mladosti i odlučuju se na brak, venčanje odmah, bez veridbe, bez gužve i, pre svega, bez seksa pre braka. To je savršen plan!

Filis je u šoku….odlučuje da napravi zamku svojoj sestri kako bi je dozvala pameti. Zaključuje da po svaku cenu mora sprečiti Lotinu udaju i zato kreće za (ne)srećnim parom koji putuje da provede medeni mesec na jednom grčkom ostrvu.

Potplaćuje konobare i zaposlene u hotelu za svakakve nameštaljke, kako bi Loti bila suočena sa najgorim osobinama svog izabranika…

Da li je Filis uspela da spreči Loti da se venča? Da li je Loti srećna? Šta se dešava sa Ričardom i njegovom ljubavi prema Loti?

#citati #sreća #citat #ljubavnicitati #slikesanatpisom #tekst #balkancitati #život #životnicitati #ljubav #mudrost #misli #mladostludost #bosna #hrvatska #srbija #radost #quotesoftheday #san #inspiracija #motivacija #mudrosti #citatioljubavi #motivacionicitati #citatiosreći #citatizasvakoga #balkancitati #prijateljstvo #prijatelj #drugarice #knjiga #knjige #booklover #bookworld #bookcommunity #flowers #cveće #cvece #ukras #bookphotography #volimdacitam #books #izreke #svet #balkanquotes #najlepšicitati #borba #preporukezačitanje #knjigoljubac #sofikinsela #brak #laguna

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *