knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Ponoćna Ruža – Lusinda Rajli

Ponoćna Ruža – Lusinda RajliPonoćna ruža je živopisno predstavljena spona između prošlosti i budućnosti.

Dve devojčice iz Indije, jedna ćerka plemićke porodice – Indira a druga ćerka običnih radnika – sluga po imenu Anahita. Njih dve su se upoznale i zavolele. Kada je došao trenutak da odatle krene svako svojim putem Indira je obećala Anahiti da će je dovesti kod sebe u kuću i da će joj biti družbenica.

Nakon nekog vremena majka princeze Indire pozvala je Anahitinu majku i dogovorile su se da devojčica dođe kod princeze u posetu. Njih dve su se mnogo volele, i Anahita je veoma dobro uticala na Indiru koja je bila vragolasta i nije mnogo marila za obaveze i školovanje. Vremenom je Maharani obezbedila školovanje i za jednu i za drugu podjednako. Nakon osnovnog obrazovanja njih dve su zajedno poslate u internat u London gde su obe pohađale školu za plemiće. Anahita je imala identične uslove kao Indira, Maharani je bila kao majka  Anahiti.

Anahita je upoznala Donalda, člana porodice princeze Indire i otpočeli su ljubav…

Osamdeset godina kasnije Rebeka Bredli, poznata glumica iz Amerike dolazi na imanje Astberi hol i tamo provodi svoje dane snimanja ali i predaha od očiju javnosti. Na isto imanje stiže i Ari Malik, Anahitin praunuk u potrazi za svojim korenima i Anahitinim sinom, za kog Anahita nikad nije poverovala da je umro kad je bio mali.

Prelepa priča, ispričana do najsitnijih detalja utkanih u ljubavne zaplete i rasplete u Astberi holu.

#citati #sreća #citat #ljubavnicitati #slikesanatpisom #tekst #balkancitati #život #životnicitati #ljubav #mudrost #misli #mladostludost #bosna #hrvatska #srbija #radost #quotesoftheday #san #inspiracija #motivacija #mudrosti #citatioljubavi #motivacionicitati #citatiosreći #citatizasvakoga #balkancitati #prijateljstvo #prijatelj #drugarice #knjiga #knjige #booklover #bookworld #bookcommunity #flowers #cveće #cvece #ukras #bookphotography #volimdacitam #books #izreke #svet #balkanquotes #najlepšicitati #borba #preporukezačitanje #knjigoljubac #ruža #ruza #lusindarajli

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *