knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Ostrvo leptira – Korina Boman

Ostrvo leptira – Korina BomanObičaji u prošlosti mora da su bili preteško breme za svaku devojku iz tog doba. O takvom jednom teretu nam govori knjiga Ostrvo leptira.

Dijana je uspešan advokat. Saznala je za preljubu svog muža koju je jako teško podnosila. Već sledećeg dana dobija poziv od batlera njene tetke, koji joj kaže da joj je tetka veoma loše. Dijana odmah kupuje avionsku kartu i odlazi da poseti tetku.

Na tetkinoj samrtnoj postelji saznaje da postoji porodična tajna i dobija prve putokaze ka otkrivanju porodičnih tajni.

Odlučuje da prvo organizuje sahranu kakva dolikuje Emeli i da sve obaveze dostojanstveno obavi a potom…. Potom će da se bavi istragom i tuguje zbog gubitka.

“Svako ima svoj način da se izbori sa tugom.”

Emeli je celokupnu svoju imovinu ostavila Dijani. Ali i pregršt tajni koje su Dijanu veoma iznenadile.

Dijana na svom putu ka otkrivanju porodičnih tajni saznaje mnoge zanimljive detalje. Saznaje sudbinu svoje čukunbake Grejs i njene nesrećno završene ljubavi.

Ali i upoznaje ljubav svog života.

Knjiga prepuna emocija, ljubavi i strasti.

“Znao sam da će jednog dana istina izaći na videlo. Tajna može dobro da se čuva ili sakrije iza zavese prošlosti. Ali pre ili kasnije se pojavi neko ko je otkrije ili obelodani.”

“Brak nema uvek veze sa ljubavlju.”

Kao što već možete naslutiti, raznih emocija ima u ovoj knjizi. Ljutnja, bes, bol, bezizlaznost, odlučnost, borba između ljubavi i strahote,nasleđe, putokazi, visoko društvo vs siromašan ali pošten čovek….

#knjiga #book #booklover #bookstagram #preporukazačitanje #ljubav #nasleđe #siromaštvo #društvenislojevi #bogatstvo #siromaštvo #proročanstvo #leptiri #plantaža #čaj #borilačkeveštine #ljubav #ponos #nasledstvo #razvod #tajna #greh #ostrvoleptira #laguna #knjigoljubac

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *