knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Ostani kraj mene – Gijom Muso

Ostani kraj mene – Gijom MusoDa li se ikada desilo da se zapitamo kako bismo iskoristili mogućnost da vratimo vreme i da li bismo nešto promenili ako nam se ukaže prilika?

Ovo je veoma jaka  priča koja nam pokazuje da ljubav ruši sve prepreke.

Eliot ima 60 godina, boluje od raka pluća i zna da mu je kraj blizu. Pre 30 godina izgubio je svoju najveću i jedinu ljubav Ilenu nesrećnim slučajem. Ima ćerku Endži koja je plod veze za jednu noć, neizmerno je voli i ona je jedino što mu je važno u životu.

Spletom čudnih okolnosti, dobija priliku da se deset puta vrati u prošlost, upozna sebe, svog najboljeg prijatelja Meta i Ilenu u njihovim tridesetim godinama, i potpuno menja sled događaja i trenutak u kom se trenutno nalazi.

Veoma zanimljiva priča o jakoj volji, velikoj ljubavi, jakom prijateljstvu i volji za životom od koje zastaje dah.

Knjiga nosi bitnu poruku da se nikad ne odustaje i da se sve može ukoliko se čvrsto veruje.

#citati #sreća #citat #ljubavnicitati #slikesanatpisom #tekst #balkancitati #život #životnicitati #ljubav #mudrost #misli #mladostludost #bosna #hrvatska #srbija #radost #quotesoftheday #san #inspiracija #motivacija #mudrosti #citatioljubavi #motivacionicitati #citatiosreći #citatizasvakoga #balkancitati #prijateljstvo #prijatelj #drugarice #knjiga #knjige #booklover #bookworld #bookcommunity #flowers #cveće #cvece #ukras #bookphotography #volimdacitam #books #izreke #svet #balkanquotes #najlepšicitati #borba #preporukezačitanje #knjigoljubac #gijommuso #vulkan

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *