knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Nepristojna – Keri Chin

Nepristojna – Keri ChinProgutah knjigu za 24h, i to obimnu knjigu, ne neku malecku.

Ljubavna priča prepuna strahova, predrasuda i trauma iz prošlosti. Likovi koji oko sebe imaju zidine koje ih štite od drugih ljudi….pa čak i od onih koji ih vole.

Snažna priča o tome koliko treba biti jak da zagrizeš svoj najjači strah, uhvatiš se u koštac sa njim, jer znaš da te ništa neće zaboleti jače nego ako izgubiš ljubav svog života.

Sa druge strane priča o tome da pravi muškarac jeste upravo onaj koji zna da zareži ali zna i da se izvini i prizna svoju grešku. Muškarčina si i ako se potrudiš oko one koju voliš i ako si nežan…ustvari…tek si tada muškarčina.Porodična ljubavna, čini mi se pomalo, drama. Uzdrmana snagom inata sa jedne i požudom sa druge strane.A predrasude? Koliko su one tek opasne đavo bi ga znao….Uživajte bar koliko i ja.

P.S. od Keri Chin – Autor sam upravo saznala da je ovo treća knjiga iz serijala. Prva je Nedostojna. Druga je Nedostižna a treća je Nepristojna. Mada sam krenula naopakim redom znam da ću uživati i da ću se snaći 🙂

Uživajte u čitanju

#preporukezačitanje #samosvest #samokontrola #želje #mogućnosti #frustracije #strahovi #fobije #traume #fantazije #fetiš #fetiši #brzavožnja #adrenalin #bogatstvo #moć #karijera #ljubav #brak #porordica #kerichin #nepristojna #laguna #knjigoljubac

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *