knjigoljubac.com Omiljene knjige,Preporuka za čitanje Neki drugi život – Jelena Bačić Alimpić

Neki drugi život – Jelena Bačić Alimpić💛 Ne sećam se da sam u skorije vreme pročitala ovako jaku priču a toliko pitko i jasno napisanu. Ja sam očarana!

🧡 Naizgled sve je potpuno jasno. Marta i Irene su bliznakinje. Njihov otac je uvaženi ortoped a majka je bila posvećena njima i njihovom odrastanju.

❤️ Marta je sjajna odbojkašica a Irene je izabrala put kroz medicinu. Ljubav je dolazila neočekivano i jednoj i drugoj.

💓💕 Jedna drugoj su oduvek i zauvek bezuslovna podrška.

💚 Sve teče svojim tokom dok se u njihove živote ne umeša pakost, zloba i inat koji su totalna nepoznanica i jednoj i drugoj. Počinje nezamisliva borba koja sestre još jače povezuje sve dok jednu, jednostavno ne pokosi…

💙 Njihova priča nam jasno i transparentno govori da ljubav nema prepreka ni izgovora. Da ako je istinski jaka i čista, nema sile koja je može uzdrmati i pokolebati.

💜 Ja sam, u svom dosadašnjem životu, naučila da pakost i zloba čuče u blizini svakog od nas (mnogo bliže nego što mislimo, u obličju “prijatelja”) i vrebaju trenutak. Čak i kada se čini da je tuđa zloba potpuno savladala čoveka, nikada se ne treba predati, jer ne postoji toliko veliko zlo koje bi moglo poraziti čisto srce i iskrene namere.

Volim knjige iz kojih mogu da naučim dobre lekcije! Ovo je definitivno jedna od takvih.

Sreću osetiš kad uspeš da presečeš lance kojima si okovan, ali tu je i ogromna tuga što tih lanaca više neće biti jer si na njih navikao.

Jelena Bačić Alimpić , Neki drugi život, izdavač Laguna

#preporukezačitanje #osvrtnaknjigu #knjigoljubac #jelenabacicalimpic #nekidrugizivot #laguna #sestre #roditelji #porodica #doktor #advokat #trener #odbojka #sport #more #ptice #ljubav #brak #umetnost #strucnost #strucnjak #zlo #prevara #obmana #plan #razotkrivanje #zivimsvojsan #ilivemydream

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *