knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Nedostojna – Keri Chin

Nedostojna – Keri ChinMila je ostala bez roditelja sa svojih šest godina. Otac joj je bio jedan od vodećih kriminalaca, majka lepotica koja je dobila metak namenjen njenom suprugu, kada su oboje izgubili živote.

U strahu od tog sveta Mila je studirala van zemlje i našla način da pobegne od starog života.

Nije ni slutila da stričevi i očevi naslednici motre na svaki njen korak i štite je iako ona o tome pojma nema.

Mila je arhitekta, radi u arhitektonskom birou…tamo sklapa poslovni dogovor sa njim…. Petar je obara sa nogu na prvi pogled.

Ni Petar nije momak koji je bio spreman na vezivanje i na emotivne veze… Međutim, život je imao drugi plan za ove mlade ljude.

Pored sjajnih segmenata ljubavi, strasti i posla moram da se osvrnem na nit koja je osnova ove knjige.

Svi imamo svoje strahove koji su za nas ogromni, koji nas parališu…. ali moramo dati sebi prostora da ih se rešimo, da pokidamo lance koji nas sputavaju i da se borimo za „vazduh“.

U ovom serijalu srećem se sa mladim ljudima koji se uglavnom plaše emocija, strasti, vezivanja i sreće. Srećna sam što nam autorka pored ovih strahova pruža i priliku da sagledamo na koji se to način sva ova potisnuta osećanja izbore za svoje mesto u dušama junaka, pa ipak na kraju sve bude razjašnjeno i prevaziđeno. Ipak u svakom od nas ima mesta i za ljubav i za strahove…. kada se ispravno podesi „vaga“ sve bude srazmerno i lepo.

#knjiga #book #booklover #ljubav #opsesija #kriminal #podzemlje #opasanmomak #moć #tajkun #strahovi #borba #strast #ljubav #seks #moć #prestiž #reli #kum #kriminalac #zakon #arhitektura #građevina #osećanja #emocije #brak #laguna #keričin #nedostojna #nedostižna #nepristojna #provod #preporukezačitanje #knjigoljubac

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *