knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Moj ne tako savršen život -Sofi Kinsela

Moj ne tako savršen život -Sofi KinselaKejtina najveća želja je oduvek bila da iz malog mesta ode u London. Da započne svoju karijeru i bude sama krojač svoje sudbine. Istina, nije očekivala da će taj korak biti tako teško savladiv.

Nalazi posao u jednoj kompaniji i tamo prolazi kroz razne situacije. Pokušava da se dokaže kao vredan saradnik, međutim, šefica Demetra je nemilosrdna i otpušta je.

Do tog trenutka nekako se borila sa svim mukama. Iznajmljivala je sobu u kojoj je živela. Najkomičnija stvar u celoj priči je „ormar“ koji predstavlja mrežasta ležaljka i iz koje često ispadne sadržaj. Ali, nasuprot svemu na instagram je postavljala samo fotografije koje su oslikavale lagodan i prelep život.

Odlazi na selo kod oca da tamo sumira utiske i da odluči šta dalje….ni na pamet joj nije palo da bi se mogla vratiti na selo.

Otac je već isplanirao neki novi posao,  inače je svaki poslić koji je zamislio – propao.

Tako bi bilo i ovog puta ali je Kejti preuzela stvar u svoje ruke.

Sagradili su prelep kamp sa vigvam šatorima za bogataše. Kejti je samo najkvalitetnije artikle birala kako bi ga opremila u skladu sa očekivanjima bogataša. Njen tata je osmislio aktivnosti za posetioce kampa kako bi im upotpunio vreme boravka u prirodi. Tatina supruga je bila zadužena za kuvanje.  Napravila je internet prezentaciju i pokrenula posao. Odjek je bio fantastičan. Sve je bilo sjajno dok u kamp ne stigne Demetra koja nikako ne sme prepoznati Kejti. Kejti mnogo razmišlja kako da joj uzvrati za sve muke i udarce koje joj je Demetra nanela. U mnogim zamislima je bila uspešna (ja sam se ludo zabavljala dok sam čitala).

Tu počinje urnebesno komična priča sa mnogo zanimljivih aktivnosti i opisa.

Sve bi bilo jednostavno da se nekim slučajem u kampu nije stvorio i mladi vlasnik kompanije iz koje je Kejti otpuštena….idealna prilika da se razvije ljubav između njih dvoje, jer su obostrane simpatije bile više nego očigledne.

Družeći se sa Kejti saznaćete odgovore na sledeće dileme:

Ima li išta loše u životu na selu?

Da li treba priznati ljubav?

Da li treba otvoreno popričati o svakoj situaciji?

Da li su fotografije koje nam se plasiraju sa instagrama zaista realne?

Ko sve vodi lažne živote? Divna priča o uspešnoj mladoj devojci, lepoj ljubavi i istinskim vrednostima.

#savršeno #nesavršen #život #sreća #instagram #kamp #kompanija #ljubav #simpatije #preporukezačitanje #knjigoljubac #sofikinsela #laguna

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *