knjigoljubac.com Preporuka za čitanje,Uncategorized Majke mi bajka – Mirjana Bobić Mojsilović

Majke mi bajka – Mirjana Bobić MojsilovićNastavak knjige Happy end… reklo bi se da nakon Happy end-a ne postoji nastavak aliii…

Đorđe je morao da otputuje…tačnije skroz je nestao da razreši svoje probleme, gotovo kao da je pobegao. Ljuba se veoma razočarala i odlučila je da za nju ipak nema prave ljubavi. Najbolje je da počne da piše, mislila je. I počela je svoj put pisca…mada tajno…samo za svoju dušu.

Druži se sa svojim drugaricama i starim prijateljima. Momčilo, stari prijatelj sprema se na put u Ameriku i obići će Igora i Nenada u njihovoj porodičnoj kući. Ljuba je naravno poslala po neku sitnicu Igoru i pregršt poljubaca.

I tako su prolazili dani. Ljuba tužna, osećala se odbačeno i nekako…kao da su svi na ostavljenu ženu gledali sa prezirom. Kad god bi pozvala prijateljice stalno su bile čudne i daleke. Nije joj bilo jasno šta se dešava.

Momčilo se vraća kući iz daleke Amerike i donosi Ljubi poklone od Igora i Nenada i tada joj polako postaje sve jasno… od bivšeg supruga i sina dobila je dugogodišnji san – bele cipele, od prijateljica prelepu haljinu kojom je bila očarana… i na kraju Đorđa…koji je sve njih kradom od Ljube okupio da mu pomognu da je iznenadi i zaprosi….

Ovo je Majke mi bajka 🙂

#citati #sreća #citat #ljubavnicitati #slikesanatpisom #tekst #balkancitati #život #životnicitati #ljubav #mudrost #misli #mladostludost #bosna #hrvatska #srbija #radost #quotesoftheday #san #inspiracija #motivacija #mudrosti #citatioljubavi #motivacionicitati #citatiosreći #citatizasvakoga #balkancitati #prijateljstvo #prijatelj #drugarice #knjiga #knjige #booklover #bookworld #bookcommunity #flowers #cveće #cvece #ukras #bookphotography #volimdacitam #books #izreke #svet #balkanquotes #najlepšicitati #borba #preporukezačitanje #ljubav #pisac #laguna #knjigoljubac #mirjanabobićmojsilović #happyend #majkemibajka

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *