knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Lusinda Rajli – Sestra iz senke

Lusinda Rajli – Sestra iz senkeAsteropa, treća sestra koja je odrasla uz tata Solta i uz još pet sestara u Atlantidi. Bila je voljena i zaštićena. Bila je u senci sestre KeKe obzirom na to da nije htela da priča dok je bila mlađa pa je Keke to nadomeštala.

Odrasle su, a nakon smrti tata Solta, i ona je, kao i sve ostale sestre krenule putem koordinata sa obručaste sfere kako bi pronašla svoje poreklo.

Asteropa ili Zvezda kako su je zvali, volela je književnost, a njen trag ka porodici vodio je pravo u jednu Londonsku knjižaru. Ušla je jednog dana i skupila hrabrost da izgovori ime „Flora“ o kom je trebalo da sazna činjenice koje će povezati sa svojim poreklom.

Tu počinje Asteropina avantura.

Od prvog dana osetila je da pripada toj čudnoj porodici….

Stranicu po stranicu Lusinda nas uvodi u priču sve dublje, uporedo kroz prošlost ali i u sadašnjosti. Mnogo smeha, tuge, radosti i bola. Mnogo nerešenih životnih sudbina, laži, spletki, neostvarenih ljubavi…. ali i divnih čistih emocija koje pišu istoriju.

Zavirite u Asteropin svet i videćete kako se mešaju emocije, kako se ukrštaju putevi, kako izgleda kad dete bude otrgnto iz majčinog zagrljaja, kako se oseća obmanuta majka….i kako na kraju sve ove zbrke pobedi toplina.

Ja sam uživala

A vi?

#preporukezačitanje #knjigoljubac #lusindarajli #sedamsestara #sazvežđe #sesytre #usvojen #srećan #radost #porodica #dom #praznici #obručastasfera #tragovi #krvnijevoda #potraga #knjige #booklover #biblioteka #retkeknjige #istorija #london #ljubav #preljuba

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *