knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Kofer iz Berlina – Jelena Bačić Alimpić

Kofer iz Berlina – Jelena Bačić AlimpićVera Miler je uspešan advokat. Veoma uspešno rešava najkomplikovanije slučajeve nestanka ljudi. Ima supruga i ćerku. Karijerista je.

Sve je bilo sasvim uredu dok se u njenoj kancelariji nije pojavio stariji gospodin na zalasku života koji od nje traži da pronađe njegovu davno igubljenu ljubav.

Sa druge strane, davne 1942 godine, Valentina je ruskinja koja se u toku rata zaljubila u Ernesta, Nemca, zavoleli su se i zajedno pobegli u Berlin gde su se venčali i stvorili svoj dom.

Sada nakon toliko godina Vera otkriva svoje korene. Iako je oduvek znala da je usvojena, detalji je nisu previše zanimali. Međutim, susret sa starijim gospodinom menja Verin život iz korena.

Jelena i u ovom romanu prepliće priču iz prošlosti i sadašnjosti. Priča je topla, puna ljubavi i strasti. Drži čitaoca konstantno prikovanog za redove stranica i u neizvesnosti do samog kraja.

Još jedna fantastična priča, jedno divno putovanje i mnogo istorijskih činjenica koje se mogu pronaći u njoj.

#citati #preporukazačitanje #roman #jelenabačićalimpić #koferizberlina #laguna #ljubav #pravaljubav #ratnostanje #okupacija #okupatori #nemci #fašisti #rusi #lenjingrad #poljupci #suicid #grobnice #porodica #brak #radost #neprihvatanje #odbijanje #kofer #putovanje #iskustvo #knjigoljubac #živimsvojsan #ilivemydream

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *