Kaktus – Sara HejvudSuzan je devojka koja nije po meri ovog sveta 🙂 nema emocija za ovaj svet, ima svoj stan, prilagođen njenim potrebama, svoj posao, nema stabilnu vezu i ne treba joj. Kome još treba da se navikava na bilo koga i da mu udovoljava…to nikako. Ima ugovoren odnos sa muškarcem njenih godina. Da se sredom viđaju na određenom mestu i da zajedno posećuju kulturne manifestacije…. to je sasvim dovoljno.

Međutim, život često servira jela koja nismo ni planirali da probamo. Tako je i Suzan život pripremio nesvakidašnji preokret…ostala je trudna i začudo odlučila da rodi dete, i naravno da ga sama odgaji.

Majka joj umire, ona se sa bratom preganja oko testamenta i u svoj toj zbrci upoznaje svoju srodnu dušu, Roba. Zbližava se sa komšinicom (to je zaista velika promena za Suzan), čak tako trudna pristaje da ode i na doček nove godine sa Robom i komšinicom. U toj gužvi se lepo snašla i izborila sa nepoznatim ljudima koji su joj oslobađali mesto, pravili prolaz i bili vrlo uljudni prema njoj… Pomislila je da svet i nije baš tako grozno mesto kako ga je doživljavala 45 godina.

Dok se sa bratom sporila oko testamenta saznaje da je usvojena, da joj je tetka ustvari majka, ali i da joj je otac (usvojitelj) zaista otac. Šok za šokom. Sve ove situacije Suzan na sebi svojstven, čudan, buntovan i nadasve zanimljiv, smešan i luckast način uspeva da reši i da svoju ljubav sa Robom pretvori, verovali ili ne ali u brak 🙂 .

#citati #sreća #citat #ljubavnicitati #slikesanatpisom #tekst #balkancitati #život #životnicitati #ljubav #mudrost #misli #mladostludost #bosna #hrvatska #srbija #radost #quotesoftheday #san #inspiracija #motivacija #mudrosti #citatioljubavi #motivacionicitati #citatiosreći #citatizasvakoga #balkancitati #prijateljstvo #prijatelj #drugarice #knjiga #knjige #booklover #bookworld #bookcommunity #bookphotography #volimdacitam #books #izreke #svet #balkanquotes #najlepšicitati #borba #preporukezačitanje #knjigoljubac #kaktus #sarahejvud

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *