knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Iznenadi me – Sofi Kinsela

Iznenadi me – Sofi KinselaMislila je da izuzetno dobro poznaje svog supruga, da im je brak stabilan i savršen…. i još mnogo toga je mislila….

Sve dok sasvim slučajno ne dobiju informaciju da im je životni vek dugačak i da će provesti u braku još oko 68 godina. Taj podatak ih toliko uzdrma pa tada nastaje totalno ludilo.

Oni se dogovaraju da pokrenu projekat „iznenadi me“ kako bi im tih 68 godina prošlo zanimljivije i kvalitetnije. Dok pripremaju jedno drugom iznenađenja shvataju da se ustvari, jako malo poznaju.

Brak im zapada u razne krize sve dok Silvi ne počne da kopa po svom braku i sitnicama toliko da je naišla na tragove koji joj turbulentno preokreću sva uverenja i ono u šta je verovala totalno NAOPAKO.

Lepa, lepršava ljubavna priča na kakvu sam i navikla od Sofi Kinsele. I u ovoj knjizi brak je predstavljen iz drugačijeg ugla, iz običnog oka, iz svakodnevnog odraza iz ogledala. Poruka koju nosi knjiga „Iznenadi me“ je vrlo jaka – nije sve kao što izgleda; nije moguće sačuvati bilo koga od istine, ma kakva ona bila; jaka ljubav uvek nađe izlaz iz nerešive situacije…. jer zapravo sve se da rešiti.

„Prošla sam čitavu terapiju i mnogo vežbe – i mada nikada neću umeti da igram na žici, sada mnogo bolje podnosim visinu. Mnogo bolje.“

Autor Sofi Kinsela

Knjiga Iznenadi me

Izdavač Laguna

#citati #preporukezačitanje #živimsvojsan #ilivemydream #sofikinsela #iznenađenje #zmija #brak #zajedničkiživot #izazov #seksualnost #požuda #brak #deca #porordica #roditelji #prijatelji #istoričar #muzej #posao #karijera #preokret #laguna

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *