knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Happy end – Mirjana Bobić Mojsilović

Happy end – Mirjana Bobić MojsilovićLjuba je profesorka engleskog, u braku je sa Nenadom ( Nenad je doktor ), imaju sina Igora.

Imaju jedan skladan brak u kom su emocije…. hmmm … pa prošle su, nestale u svakodnevici….ona ga vara jer pokušava da nađe srodnu dušu, bliskost, nežnost, bilo šta po čemu bi znala da je još uvek živa. Iskrada se iz porodične atmosfere i odlazi na svoja dva sata u tom stanu u kom nalazi svoju ljubav i utočište.

U trenutku kada Nenad pokušava da joj se približi oseća da je to pokušaj bliskosti koji je usiljen i koji joj ne prija.

Nedugo potom, razvode se, on se seli u Ameriku da gradi svoju karijeru a zatim i Igor odlazi kod oca da tamo pohađa srednju školu. Ljuba sa strahom broji svoje godine i plaši se samoće u koju je dospela.

Priseća se jednog svog đaka, Đorđe se zvao, bio je pravi šmeker, a ona je bila tek na početku karijere odmah nakon završenog fakulteta. Ali tada, shvatate već, ništa više nije smelo biti između njih.

Kada je ispratila Igora na aerodrom, vratila se kući i na kvaki našla papirnu kesu…a u njoj knjigu o ljubavnicima od nepoznatog autora…bez posvete, pa je pomislila da joj je sin poklonio da ne tuguje za njim. Knjiga je fantastična priča o egzotičnoj ljubavi.

Ponovo se sreće sa Đorđem koji sada ne izgleda mnogo mlađe od nje, počinju da se viđaju, druže, razgovaraju  i provode dosta vremena zajedno. Između njih se osetila iskra još od prvog susreta.Lagano započinju svoju ljubavnu sagu prepunu zanimljivih situacija.

Prelepa životna priča jedne sasvim obične žene, istrošene i smorene od običnog braka i muža balkanca…. na kraju krajeva priča o ženi koja grabi život i shvata da joj ipak starost nije takav neprijatelj kako je pomislila… Život je za nju pripremio jednu sjajnu ljubav.

#citati #sreća #citat #ljubavnicitati #slikesanatpisom #tekst #balkancitati #život #životnicitati #ljubav #mudrost #misli #mladostludost #bosna #hrvatska #srbija #radost #quotesoftheday #san #inspiracija #motivacija #mudrosti #citatioljubavi #motivacionicitati #citatiosreći #citatizasvakoga #balkancitati #prijateljstvo #prijatelj #drugarice #knjiga #knjige #booklover #bookworld #bookcommunity #flowers #cveće #cvece #ukras #bookphotography #volimdacitam #books #izreke #svet #balkanquotes #najlepšicitati #borba #preporukezačitanje #knjigoljubac #mirjanabobićmojsilović #happyend

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *