knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Dugujem ti – Sofi Kinsela

Dugujem ti – Sofi KinselaOna je devojka opsednuta popravljanjem svega i svačega što stoji nakrivo, što nije na svom mestu, briše, pomaže ljudima u nevolji… Na kraju krajeva, zato je i zovu Fiksi.
Fiksi i njenog brata kroz porodični posao vodi majka. (dobro,odrasli su ali i odraslu su deca svojih roditelja 😉 ). Sestra je udata, a svakako nije u fazonu “vredne devojke”.
Kod Fiksi ništa nije jednostavno. Svakodnevno joj život komplikuju sitnice koje treba vratiti u red.

Nije preterano ženstvena, više brine o svemu osim o sebi…za početak je nesrećno zaljubljena.
Ali….
Naizgled običan dan, kafa u lokalnom kafiću, kišovit dan i zgodan neznanac. Fiksi mu pričuva laptop a zauzvrat dobija menicu kojom će naplatiti dug ovog zgodnog neznanca kad poželi.
Fiksi nije ni slutila da je splet svih okolnosti sudbina koja joj donosi sasvim nove stavove, vidike i ljubav.
“Ponekad vam život da ono što vam treba. Ponekad vam da ono što vam ne treba.”
Mudrost je razaznati to dvoje!

Priča o istinskim vrednostima. O porodici. Ljubavi partnera. Ljubavi kolega i saradnika. Kad sve te ljubavi funkcionišu svet postaje ugodnije mesto za život.
Fiksi je uspela da skupi hrabrost, suprotstavi se kome treba i izbori se sa problemima u porodici, ljubavi, kolektivu i u celom svetu 🙂

Knjiga “Dugujem ti” obećava dobru zabavu.

#prijatelj #drugarice #knjiga #booklover #bookworld #bookcommunity #flowers #cveće #cvece #ukras #bookphotography #volimdacitam #books #izreke #svet #balkanquotes #najlepšicitati #borba #preporukezačitanje #knjigoljubac  #booklovers #reader #bookreview #inspiracija #radost #motivacionicitati #citatizasvakoga #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #happy #sofikinsela #laguna #ljubav #sreća #porodica

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *