knjigoljubac.com Omiljene knjige,Preporuka za čitanje Devojka iz dvadesetih – Sofi Kinsela

Devojka iz dvadesetih – Sofi KinselaOna se ludo provodi.

Najbolja prijateljica joj postaje duh njene bake… Sad se pita da li je sišla sa uma… Savršeno normalne devojke ne razgovaraju sa duhovima.

Lara je devojka pred kojom se neobjašnjivo pojavljuje duh njene bake Sejdi, ali Sejdin duh je dvadesetogodišnja Sejdi koja igra čarlston.

Lara se našla u čudu, da li je normalna kad normalno funkcioniše sa duhom… međutim, Sejdi počinje da joj pomaže pri rešavanju čudnih situacija u Larinoj svakodnevici.

Larin posao u tek osnovanoj firmi posrće, momak kog je obožavala je ostavio…. Ona naprosto ne vidi nigde trag svetlosti. Zato Sejdi preuzima stvari u svoje ruke.

Lagano, deo po deo sklapa se cela slagalica.

Sjajna, uzbudljiva avantura devojke i duha njene bake u telu devojke.

Zajedno, iz dve dimenzije rešavaju ljubavne probleme kao i problem “ogrlice” .
Uz sve to se ludo zabavljaju.

#citati #booklover #mudrost #book #misli #bookworm #sreca #reading #bookish #bibliophil  #citatiosreci #srbija #bookblogger #love #booklovers #reader #bookreview #inspiracija #radost #motivacionicitati #citatizasvakoga #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #happy #mudrost #iskustvo #readingtime #preporukezačitanje #knjigoljubac #sofikinsela #devojkaizdvadesetih #laguna #čarlston #ples #ljubav #ogrlica

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *