knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Dama iz Santorinija – Isidora Bjelica

Dama iz Santorinija – Isidora BjelicaNašli su  zanimljivo krstarenje. Cilj im je bio opuštanje i upoznavanje Grčkih ostrva i nepristupačnih mesta kao i nekih eventualnih misterija koje oni nose sa sobom. Takođe, ona  istražuje o naučnim otkrićima na temu koliko hormoni upravljaju našom psihom.

Na luksuznom kruzeru susreću se sa raznim poznatim ličnostima, i sticajem čudnih okolnosti sa mnogima od njih uspostavljaju bliži kontakt i grade odnos kakav nisu ni zamišljali da može biti.

U toku krstarenja susreću se sa raznim dešavanjima bogatih i poznatih koji su sve samo ne realni, racionalni a ponajmanje očekivani. Najupečatljiviji kontakt je sa bogatašem koji je u mladost bio u vezi sa jednom damom iz Santorinija. Međutim, život ih je razdvojio i posle par desetina godina on se vraća u Santorini u potrazi za svojom damom. Mala začkoljica je bila to što je u Grčku krenuo sa svojom suprugom…

Veoma zanimljiv roman. Otkriva nam na šta su sve spremni ljudi zarad svog užitka. Kako to hormoni upravljaju našom psihom. Daje nam odgovor na temu šta ili ko vlada našim pobudama. Čitajući ovaj roman čitaoci mogu preispitati svoje ljubavne pasije.

#citati #sreća #citat #ljubavnicitati #slikesanatpisom #tekst #balkancitati #život #životnicitati #ljubav #mudrost #misli #mladostludost #bosna #hrvatska #srbija #radost #quotesoftheday #san #inspiracija #motivacija #mudrosti #citatioljubavi #motivacionicitati #citatiosreći #citatizasvakoga #balkancitati #prijateljstvo #prijatelj #drugarice #knjiga #knjige #booklover #bookworld #bookcommunity #flowers #cveće #cvece #ukras #bookphotography #volimdacitam #books #izreke #svet #balkanquotes #najlepšicitati #borba #preporukezačitanje #knjigoljubac #isidorabjelica #dama #santorini #grčka #grcka

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *