knjigoljubac.com Preporuka za čitanje Biserna sestra – Lusinda Rajli

Biserna sestra – Lusinda Rajli👣 Četvrta sestra serijala Sedam sestara. Keke, ili Keleno. Disleksična devojčica koja je stigla u dom Tata Solta samo šest meseci nakon prethodne sestre.

💭 Keke i Zvezda su bile nerazdvojne. Keke nije puno pričala, sve što bi imala da kaže umesto nje je to činila Zvezda. Da bi joj bilo lakše da razgovara sa Zvezdom, njih dve su stvorile sopstveni svet i znakovni jezik samo njima dvema znan.

Keke je umetnica, slikar. Primljena je na prestižan koledž ali je napustila. Nikako nije mogla da se pronađe ni u jednom stilu i to je bilo zaista frustrirajuće.

👣 Kada je došlo vreme da svaka krene svojim putem, Keke je jako teško podnela razdvajanje. U trenutku kada više nije znala kuda bi sa sobom, odlučuje da potraži svoju biološku porodicu. Koristeći koordinate sa obručaste sfere, ime Kiti i fotografiju dva muškarca krenula je u potragu u daleku Australiju.

💭 Na putu za Australiju napravila je jednu kratku pauzu na Tajlandu gde pronalazi srodnu dušu. Sa Ejsom provodi nezaboravne trenutke. Uprkos svemu, vrlo brzo snovi se raspršuju…..Ona se oseća kao da je saterana u ćošak i da nema gde. Međutim, polako ali sigurno sama uspeva da raspetlja klupko.

👣 Keke ostvaruje niz kontakata iz kojih saznaje mnoge detalje i put je vodi tačno tamo gde je i želela. Između ostalog, otvara joj se svest o umetnosti i njen dar dolazi u punoj snazi, upravo na tlu svoje biološke porodice.

💭 Kako je trajalo potraga i šta je to sve saznala Keke potražite u redovima knjige Biserna sestra.

Mogu vam nagovestiti da je Keke u pravom smislu „biserna“.

Čitajte sa uživanjem.

Knjiga Biserna sestra

Autor Lusinda Rajli

Izdala Laguna

#sestra #biser #biološkaporodica #ljubav #izazov #tajland #australija #brak #veza #homoseksualac #biseksualac #porodica #sazvežđe #majka #prijatelj #izdaja #lukavstvo #bogatstvo #biser #bogatstvo #tragedija #preporukezačitanje #knjigoljubac #lusindarajli #sedamsestara #laguna

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *