knjigoljubac.com Preporuka za čitanje 9. Novembar – Kolin Huver

9. Novembar – Kolin HuverKnjiga koja budi sva čula iako je lepršava limunadica. Prepuna najrazličitijih emocija, strasti, tvrdo ukorenjenih stavova ali i snage i volje da se započeto dovrši.

Falon i Ben…. tinejdžeri. Ona sa ožiljcima koje je zadobila u požaru, a on ludo zaljubljen u nju. Sa ožiljcima, ali na duši…

Falon nema baš sjajan odnos sa ocem, iako se trudi da održava kontakt pa makar se i svađali. Sa mamom ima sjajan odnos. Mama joj je čvrsto utemeljila svoj stav da između 17. i 23. godine nikako ne ulazi u ozbiljnu vezu. Ona svoju strast i zaljubljenost u Bena pokušava da „ukalupi“ u ovu „mantru“.

Sa druge strane Ben, običan mladić, pun ljubavi i razumevanja, manje ambiciozan ali istrajan.

Oboje se drže svog dogovora da se viđaju samo jednom godišnje, 9. Novembra, i ni jedan drugi dan u godini, bez ikakvog kontakta… Ali jedno drugom zadaju „domaće zadatke“ kako bi ih održala volja za sledećim susretom nakon 365 dana.

Sve je moguće kada se voli, kada si mlad i hirovit….ima dosta prepreka i izazova…ali ljubav je jaka sila…

Knjiga me uvela u bajkovit svet, tamo gde su čuda moguća, gde se dešavaju naizgled bajkovite stvari….no, ipak je suština najvažnija. A knjiga zaista ima suštinu, dušu i poruku.

Zavirite.

Prostudirajte.

Uživajte.

Izdavačka kuća Laguna

#preporukezačitanje #knjigoljubac #laguna #kolinhuver #veriti #9novembar #ljubav #strast #nezgoda #požar #ožiljci #samoubistvo #daljina #vezanadaljinu

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *